Samantha2018-09-06T06:49:48+00:00

Samantha

Wilt u een feestelijk kapsel, dan kunt u bij mij terecht! Ik vind dit heel leuk om te doen. Ik ben creatief en denk graag met u mee! In de salon kan ik u voorbeelden laten zien en draag u graag ideeen aan! Voor foto’s kijk ook op Facebook.

Ik heb het Master COLOURIST programma van Goldwell gevolgd en met succes afgesloten. Er is veel mogelijk op kleurgebied, waarbij de kwaliteit van uw haar bepalend is.

Op kleurgebied vind ik Balayage een mooie techniek, deze techniek geeft een sun kissed effect aan uw haarkleur! Ook Shading is mogelijk, er wordt gebruik gemaakt van 3 in elkaar vloeiende kleuren met prachtige blondschaduwen. Zachte overgangen waarbij u o.a. kunt kiezen uit 6 nieuwe blondkleuren met koele karakters.

Werkzaam bij Kieven Haarmode:
jaar
Werkt op:

Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Vrijdagavond
Zaterdag

Plan een afspraak
Portfolio bekijken
Lees mijn blog

Wellness

Een Wellness behandeling is incl. een hoofdhuidmassage van 10 min. met hot towel! De stoelen met rugmassage maken het compleet en zorgen er ook weleens voor dat de klant (bijna) in slaap valt! Gun uzelf deze heerlijke beleving!

Bruidkapsels

U kunt bij mij terecht voor uw bruidskapsel. Zie ook foto’s op Facebook en instagram.

Hairtalk extensions:

Hairtalk extensions zijn tape-extensions van echt haar, voordelig in gebruik omdat ze tot 3 maal zijn te herplaatsen. Ze beschadigen het eigen haar niet. Verkrijgbaar in verschillende lengtes en 22 natuur- en blondkleuren waarmee meer dan 400 kleurcombinaties kunnen worden gerealiseerd. Ook funny en pastels zijn verkrijgbaar, leuk om te verwerken in een lok of juist alleen in de punten. Hairtalk extensions kunnen toegepast worden om een BALAYAGE te creëren of verwerkt worden in bruidskapsels.

Mijn Blog

Team Kieven

Rob
Nicole
Marijke
Larissa
Demi
Marion
Letty
Samantha
Myrthe
Sita