FAQ items aan het laden...
Rob2018-09-06T06:49:48+00:00

Rob

Kieven Haarmode is een familiebedrijf. Ik nam in 1992 het stokje over van mijn vader en werd eigenaar. Wij zijn 6 dagen per week(dus ook op maandag!) geopend, waarvan ik 4 dagen in de salon werk en daarnaast een fijn team aanstuur van 12 medewerkers.

Naast de Salonbehandelingen leveren wij ook pruiken/haarwerken. Op de 1e etage geef ik, samen met mijn collega Letty, informatie en advies omtrent de aanschaf hiervan. Ik bezoek indien gewenst ook mensen thuis.

Bieden van Kwaliteit, Service en Klantgerichtheid zijn belangrijk voor mij en mijn medewerkers. In september 2011 onderging onze salon een volledige metamorfose. De salon is geworden wat we voor ogen hadden. Veel aandacht is besteed aan beleving, o.a. de stoelen met rugmassage in combinatie met een heerlijke Wellness behandeling wordt door veel klanten erg gewaardeerd. Als u jarig bent krijgt u deze behandeling kado!

Werkzaam bij Kieven Haarmode:
jaar
Werkt op:

Maandag
Dinsdag
Donderdag
Vrijdag
Vrijdagavond
Zaterdag

Plan een afspraak
Portfolio bekijken
Lees mijn blog

Trainingen

Ons team volgt het hele jaar door trainingen op gebied van knippen, kleuren, produktkennis en adviestraining. Deze trainingen worden intern en extern gevolgd. Op onze website stellen onze haarstylisten zich aan u voor, mét foto en visie op hun vak!

Ons team is betrokken en wij streven met elkaar naar persoonlijke aandacht en stijl die bij u past.

Ruim aanbod

U kunt zich laten inspireren door het vele fotomateriaal op onze website. Wij willen ons blijven onderscheiden. Dit doen we o.a. door een ruim aanbod qua behandelingen zoals Curl Syss, Haarmaskers, Wellness, Amoniavrije vervingen, Hairtalk Extensions, New Blond, Men Reshade, Classic Haircut en Kleding kleur&stijladvies. Dit betekent dus frequent trainen met ons team. Ook met Aziatisch haar kunt u bij ons terecht.

Mijn Blog

Team Kieven

Rob
Nicole
Marijke
Larissa
Demi
Marion
Letty
Samantha
Myrthe
Sita