Metamorfose blond

Een tijd geleden kwam een dame bij mij voor advies. Zij was niet gelukkig met de haarkleur, had een uitgroei na 4 weken. De kleur was te geel en er waren duidelijke balken zichtbaar door een wisselend resultaat van het lichter verven.

Advies

Mijn advies was, highlights en lowlights voor contrast in de lengtes en om de uitgroei weg te werken. En met het doel om van geel naar koel blond te gaan. Bondpro toevoegen aan de verf voor het behoud/verbetering van de haarkwaliteit.

Nieuwe situatie

Natuurlijke uitstraling omdat het kleurkarakter nu past bij het kleurtype van de huid. Er is door het werken met folies, geen sprake meer van een storende uitgroei na 4 weken.

Toekomst

Wanneer de uitgroei in de toekomst storend wordt kan dit eerst opgelicht worden met New Blond. Na ongeveer 6 maanden kun je ervoor kiezen om opnieuw folies te laten plaatsen. Op deze manier heb je controle over het karakter en verbetering van de haarkwaliteit. Het haar heeft daardoor meer glans en veerkracht, waardoor het eenvoudiger is om het haar te stylen en de houdbaarheid van het kapsel positief beïnvloed.

(klik op de afbeelding(en) om te vergroten)
(klik op de afbeelding(en) om te vergroten)
2018-04-19T12:17:26+00:0018 april 2018|Blogs|