FAQ items aan het laden...
Marijke2020-02-02T14:37:22+00:00

Marijke

Ik ben Marijke. Mijn specialiteit is o.a. lang haar. Opsteken, gebruik van krul- en/of styltang, vlechten of een leuk kleuraccent maakt een kapsel af! Een andere specialiteit van mij is de Classic Haircut. Ik heb hiervoor een training gevolgd bij Schorem Academy in Rotterdam.

Voor uw bruidskapsel maken wij altijd een proefkapsel. In overleg kan ik ook op locatie komen. Ik vind dit mooi werk omdat ik mijn creativiteit hierin kan leggen.

Verder begeleid ik de leerlingen op de werkvloer en geeft ik ook training op de trainingsavonden.

Werkzaam bij Kieven Haarmode:
jaar
Werkt op:

Donderdag
Vrijdag
Vrijdagavond
Zaterdag

Plan een afspraak
Portfolio bekijken
Lees mijn blog

Een goed haarkleur advies is belangrijk

Voor mijn eigen haarkleur kies ik altijd voor een warme tint. Bij een koele haarkleur zie ik er bijna ziek uit en grauw. Een goed haarkleur advies is daarom erg belangrijk. Advies is bij ons altijd gratis en vrijblijvend kunt u 15 minuten tijd bij onze haarstylisten hiervoor reserveren. Veel mensen vinden een warme kleur mooi, maar dat is niet altijd wat hen mooier maakt!

Verzorging voor je haar

Mijn advies is om na uw verfbehandeling een color shampoo en conditioner te gebruiken, voor behoudt van intensiteit en glans van uw kleur! U heeft keuze uit Fuente, KMS of Mediceuticals producten. New blond vind ik echt een super produkt om snel de haarkleur op te frissen! Dit produkt gebruik je bijvoorbeeld 6 weken na highlights om de uitgroei te reduceren. Soms kun je de volledige verfbehandeling daardoor nog even uitstellen! New blond is een snelle behandeling, geeft een mooi resultaat, voor een kleine prijs.

Mijn Blog

Team Kieven

Rob
Nicole
Marijke
Larissa
Demi
Marion
Letty
Samantha
Myrthe
Sita