FAQ items aan het laden...
Letty2018-09-06T06:49:19+00:00

Letty

Ik ben Letty. Na vele jaren ervaring vind ik het nog steeds een fantastisch vak. Contact met klanten, goed advies, een mooie coupe en bijv. een mooie kleur. Zodat de klanten met een goed gevoel naar huis gaan!

Ook doe ik haarwerk (pruiken) waarvoor ik workshops volg om de vele mogelijkheden te beheersen die er zijn. Ik help en adviseer mensen bij de aanschaf van een pruik/haarwerk. Fantastisch om voor mensen, vaak in een toch moeilijke tijd, er voor ze te zijn en iets te kunnen betekenen en voor een mooi haarwerk te zorgen.

Op deze website kunt u alle informatie vinden over onze werkwijze.
U kunt bij mij ook terecht voor:

  • het op maat maken van een haarwerk
  • repareren van een lacefront
  • bijknopen van materiaal in uw haarwerk
  • het aanbrengen van permanente krul in een synthetisch haarwerk

Verder vind ik een complete metamorfose een leuke uitdaging. Dan is het belangrijk goed te kijken naar de vorm van het gezicht, de lichaamsbouw, de natuurlijke kleur van het haar, kleur van de huid en oogkleur.

Werkzaam bij Kieven Haarmode:
jaar
Werkt op:

Maandag
Woensdag
Vrijdag

Plan een afspraak
Portfolio bekijken
Lees mijn blog

Pruiken:

Naast knippen, verven e.d. vind ik het fijn mensen te mogen begeleiden met een haarwerk(pruik). Dit is dankbaar werk! Indien nodig bezoek ik de mensen ook thuis. In de salon vindt het aanmeten van een pruik plaats op de 1e etage, waar rust en privacy is gegarandeerd.

Haarherstel:

Voor haarherstel adviseer ik Numinox of Cellagen van Mediceuticals in combinatie met een shampoo van Mediceuticals bijvoorbeeld de Vivid en een conditioner de Therapeutic. Mediceuticals zijn gezonde cosmetische/pharmaceutische produkten verkrijgbaar in 180ml of 360 ml.

Mijn Blog

Team Kieven

Rob
Nicole
Marijke
Larissa
Demi
Marion
Letty
Samantha
Myrthe
Sita