FAQ items aan het laden...
Larissa2020-02-02T14:25:35+00:00

Larissa

Mijn kappersopleiding deed ik in Rotterdam, waarna ik bij Kieven Haarmode mocht blijven werken. Ik heb tevens de Curl sys opleiding afgerond. Dit is een prachtige specialisatie binnen mijn vakgebied. Verder kunt u bij mij terecht voor het plaatsen van extensions. Twijfelt u of een Curl sys behandeling of extensions iets voor u kunnen betekenen? Maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek (15 minuten). In een adviesgesprek worden uw wensen besproken en leg ik u graag uit wat de mogelijkheden zijn. Tevens kan ik u een prijsindicatie geven.

Op FB en Instagram posten wij regelmatig foto’s van ‘voor en na’ de behandeling. Er is heel veel mogelijk, ik nodig u graag uit om bij mij langs te komen!

Ik ben een perfectionist en ga altijd voor het mooiste resultaat! Mijn klantenkring is van jong tot oud, dat maakt mijn werk zo afwisselend en boeiend.

Ik heb fijne collega’s, wij vullen elkaar goed aan. Ik werk in een prachtige salon! Het vele fotomateriaal op de website en op Facebook maakt visueel waar wij voor staan, namelijk kwaliteit. Wij werken met topprodukten voor elk haartype en budget.

Werkzaam bij Kieven Haarmode:
jaar
Werkt op:

Dinsdag
Donderdag
Donderdagavond
Vrijdag
Vrijdagavond

Plan een afspraak
Portfolio bekijken
Lees mijn blog

Goldwell of Fuente vervingen:

Jaarlijks worden nieuwe kleurtinten of mixtinten geïntroduceerd die passen bij de haarlijn van het seizoen. Goldwell introduceert kleuren met Elumen, voor een lange houdbaarheid en glansbriljantie. Een goede kleur in het gezicht is zo bepalend voor uw uitstraling!

Afhankelijk welk type je bent kies ik voor een koele of warme basistint en werk graag met highlights of lowlights voor een speels, natuurlijk of kontrasterend effect. De Tierra verf van Fuente wordt klaargemaakt in de verfmachine, u heeft keuze uit wel 70 tinten! Deze amoniavrije verf is mild voor de hoofdhuid, niet op dieren getest, op natuurlijke basis en biologisch afbreekbaar!

Hairtalk extensions:

Wanneer u geïnteresseerd bent in extensions kunt u bij mij een vrijblijvende afspraak maken. In 30 minuten geef ik u alle informatie en advies. Wij werken in de salon met extensions van Hairtalk. Hairtalk extensions zijn tape-extensions van echt haar en beschadigen uw eigen haar niet. Bovendien zijn ze tot 3 maal herplaatsbaar!!! Dus voordelig in gebruik, een belangrijk voordeel.

Het plaatsen en verwijderen gaat vlot! Hairtalk extensions zijn comfortabel en onzichtbaar. Er zijn 22 natuur- en blondtinten en 400 kleurcombinaties mogelijk. U krijgt van ons tevens advies hoe u de Hairtalk extensions thuis het beste kunt verzorgen.

Mijn Blog

Team Kieven

Rob
Nicole
Marijke
Larissa
Demi
Marion
Letty
Samantha
Myrthe
Sita