Kieven Haarmode Kennismakingsbon

Bent u nog geen klant?

Dan kunt u voordelig met ons kennis maken door de aanschaf van deze bon!

De Kennismakingsbon kost €38,-. Tijdens uw eerste bezoek aan onze salon is wassen, knippen en föhnen gratis. Bovendien ontvangt u bij uw 2e en 3e bezoek ook nog eens €10,- korting op een behandeling naar keuze. Tevens kunt u gebruik maken van een productaanbieding tijdens de eerste 3 bezoeken, kijk daarvoor op de achterkant van de Kennismakingsbon.

Curl Sys behandeling

Heeft u krullen en wilt u met ons kennismaken? Voor onze speciale Curl Sys behandeling kunt u terecht bij Larissa, Marion, Samantha en Demi. U betaald dan geen €68,- maar €58,- voor deze behandeling. Ook ontvangt u bij uw 2e en 3e bezoek €10,- korting op een behandeling naar keuze.

Kom eens langs om kennis te maken

Kom naar onze salon om kennis maken met onze medewerkers, zij kunnen u meer vertellen over de kennismakingsbon en hoe u deze kunt aanschaffen.

Wij zijn een familiebedrijf en al ruim 50 jaar in Zoetermeer gevestigd. Wij werken met de volgende merken Goldwell, KMS Mediceuticals en binnenkort Oway agricosmetics. Het gaan werken met professionele haarproducten van Oway (biodynamisch,biologisch en fairtrade) is een bewuste keuze die wij hebben gemaakt om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Wij zijn 6 dagen per week geopend en op donderdagavond en vrijdagavond tot 21.00 uur.
U bent van harte welkom! Wij serveren heerlijke koffie en thee.
Parkeren is gratis.