Prikbord

Wat vindt je van de website, wil je een reactie plaatsen of zomaar iets schrijven? dan is dit de plaats waar je dit kunt doen.

4 gedachten over “Prikbord

  1. Als u kijkt bij ” welkom” ziet u onderaan diverse reacties van onze klanten. Wij peilen regelmatig hoe tevreden u bent, want wij zijn pas tevreden als u dat bent!
    Alles wat wij maken is voor u “op maat” dat is ons streven. Er is zoveel mogelijk, qua coupe en kleur! En met het juiste produkt kunt u thuis een fantastische ‘look’ creëeren!
    Ik nodig u graag uit om te ervaren dat Kieven Haarmode een beleving is. U bent van harte welkom!

    • De laatste keren was ik niet meer zo tevreden over mijn haarkleur. Rob begreep het probleem. Vandaag een fantastische metamorfose van haarkleur, samen met de curlsys door Marion kijk ik weer met plezier in de spiegel. Dankjewel allebei!

  2. “Een eervolle vermelding”
    Na mijn verhuizing moest ik op zoek naar een andere kapper en was een kappersbon aanleiding om eens bij jullie te gaan kijken. Ik ben al die tijd prima geknipt door verschillende kapsters. De laatste keer echter zat het niet zo lekker, het was nog iets te lang en het lukte me niet goed om het in model te krijgen. Na een telefoontje mocht ik even terugkomen. Er werd uitgebreid bekeken waarom het niet was zoals ik verwachtte en wat de oplossing kon zijn. Vervolgens werd de gehele behandeling uitgevoerd, inclusief complete styling (en niet alleen even droogföhnen). Het was helemaal naar mijn zin! En ik heb niets hoeven betalen. Met een heel prettig gevoel vanwege mijn goede coupe en de fantastische service besloot ik al op de terugweg naar huis dat ik dit zeker op de site zou vermelden! (Hoewel het inmiddels al even later is, en mijn haar zit nog steeds TOP, ben ik toch maar even in de pen geklommen om dit even op te schrijven. Team Kieven, ga zo door!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *