Nog geen klant?

Kieven Haarmode is een familiebedrijf welke in Zoetermeer is gevestigd sinds 1967. Onlangs vierden wij ons 50 jarig bestaan!

Maak kennis met onze salon door aanschaf van onze kennismakingsbon! Deze kost slechts 29,95 euro!

Bij inlevering van uw (deel)bon is wassen,knippen en föhnen bij uw eerste bezoek gratis. Bij uw 2e en 3e bezoek ontvangt u 10,- euro korting op uw behandeling! Bovendien kunt u met deze kennismakingsbon produkten kopen met korting.

Wij hebben een fijn team van deskundige haarstylisten en werken met producten van KMS, Goldwell, Fuente en Mediceuticals!

In januari en februari 2017 werd ons hele team getraind door internationaal haarstylist Edwin Raaijmakers werkzaam bij KMS. Ook werden door Rob en Marijke een heren training bij de Schorem Academy gevolgd. Ook het Curl Sys top level werd afgesloten!

Maandelijks hebben wij aantrekkelijke aanbiedingen, via onze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte!

Lees bij ‘Team Kieven Haarmode’ waarin onze haarstylisten zich hebben gespecialiseerd! Denk aan Curl Sys en Kleurspecialisten, Aziatisch haar, Opsteken en Extensions!

En als u jarig bent trakteren wij u op een Wellness behandeling!

Wij zullen niets aan het toeval overlaten om onze klanten een goed gevoel te geven. Want tenslotte moeten klanten graag bij ons willen komen. De “beleving van de klant” was continu de rode draad bij het maken van keuzes voor onze nieuwe salon. Ook voor een professionele Wellness behandeling kunt u bij ons terecht.

Verder hebben wij zeer ruime openingstijden, 6 dagen(dus ook op maandag) geopend en op donderdag en vrijdag tot 21.00 uur!!!

On-line via deze site of  via 1kapper.nl kunt u een afspraak maken, maar bellen kan natuurlijk ook: 079-3163737

Kijk ook op facebook, daar ziet u onze stylisten aan het werk! Ons account is Kieven Haarmode.

DSC01054

DSC01068