Kleding kleur- & stijladvies

DSC00908

*Kleding Kleuradvies

Een Persoonlijk Kleding Kleuradvies kost €50,- (excl. Kleurenwaaier)en duurt 75 minuten. Een kleurenwaaier is uiteraard tijdens het advies te bestellen en kost €29,-.

Bij 2-3 personen kost een Kleuradvies €42,- p.p. En duurt 120-150 min. Een kleurenwaaier kost €29,-.

Bij 4-5 personen kost een Kleuradvies €38,- p.p. En duurt 150-180 min. Een kleurenwaaier kost €25,- p.p.

*Kleding Styladvies

Een Persoonlijk Styladvies kost €69,- en duurt 90 min. Bij 2 personen kost een Styladvies €59,- p.p. En duurt 120-150 min. Een beschrijving van dit advies, kunt u ophalen in de salon 1 week na het Styladvies.

*Coupe/Dress to Impress Arrangement! Lees verder!

Nu Satijnen kussenslopen van Beauty Pillow bij ons verkrijgbaar! Diverse kleuren, €22,95. Goed voor haar en huid en tevens steunt u een goed doel in Kenia. Leuk om te geven en te ontvangen! 

Kleur is heel bepalend en mede daardoor de gemakkelijkste en meestal goedkoopste weg naar een fraai uiterlijk.

Door een kleurenanalyse te doen, wordt voorspelbaar of een kledingstuk met een bepaalde kleur mooi zal staan of niet.

Tijdens de analyse zult u zelf zien wat goede kleuren voor u doen, en wat minder goede kleuren u kosten.

Bij een kleurenanalyse gaat het om een aantal aspecten:

  • of uw kleuring warm is of koel
  • of uw kleuring helder is of gedempt
  • of u grote kontrasten in uw kleuring heeft of niet

Door deze 3 aspecten tegen elkaar af te wegen kan iedereen in één van de 6 seizoenstypen worden geplaatst. De kleurenwaaier die u ontvangt geeft een indruk van de kleuren die passen bij het seizoen waarin uw persoonlijke kleuring valt.

Tijdens de analyse wordt mbv. 50 analysedoeken gekeken hoe het gelaat reageert op bepaalde kleuren. Dus welke kleuren zullen uw natuurlijke haarkleur, de kleur van uw ogen en huid versterken. Zodat uw gelaat op de voorgrond wordt geplaatst.

De onderlinge verhouding tussen de verschillende kleuren is belangrijk. Dit is per persoon verschillend. Je kunt dezelfde bruine haarkleur hebben als je zus, toch kan het zo zijn dat er een groot verschil bestaat tussen de kleuren die jullie goed staan. Dit is afhankelijk van de kleur van de huid,haren en ogen en het effect van het ene op het andere.

Het is gezellig en leerzaam om met 2 personen te komen. Wij adviseren u geen make-up te dragen voor de analyse. Tip: breng uw fototoestel mee en eventuele kledingmiskopen. Naast de kleur van kleding komt ook kleur van make-up, haarkleur, schoenen/tassen en accesoires tijdens de analyse aan bod.

U krijgt behalve de kleurenwaaier ook informatie mee naar huis zodat u dit nog eens rustig kunt nalezen.

Prijs 79,- euro.

Wilt u extra informatie of een afspraak maken dan kunt u de salon bellen 079 316 37 37

STIJLADVIES:

Naast ’kleur’ zijn er zoveel meer aspecten van belang bij het ’stylen’ van een outfit. Bij aankoop van een kledingstuk kijkt men vooral naar kleur en vorm, echter minder naar de stofstruktuur en stofkwaliteit. Minstens zo belangrijk omdat zij de “valling”  en uitstraling bepalen. Als je weet wat je goed staat, zul je betere keuzes kunnen maken en dingen uit de mode pikken(als je dat wilt) die jij leuk vindt en jou mooi staat.

Bij een stijladvies wordt gekeken naar lichaamsbouw en gezichtsvorm. Met kledingstukken kun je delen van het lichaam die enigzins uit proportie zijn in balans brengen. De kunst zit hem in het versterken van uw pluspunten en het camoufleren van minder flatteuze delen van het lichaam.

Een persoonlijk Stijladvies duurt 90 minuten. Prijs 69,- euro.

COUPE DRESS to IMPRESS ARRANGEMENT:

Het Coupe/Dress to Impress Arrangement bleek eerder een succes! Dit arrangement bestaat uit een complete kappersbehandeling(incl. verven) gecombineerd met een kleding kleur- en stijladvies(excl. kleurenwaaier,incl. beschrijving van het advies).

Wilt u hiervoor een afspraak maken of meer informatie dan kunt u de salon bellen 079 316 37 37. 

Dit arrangement is zéér voordelig geprijsd n.l: 150,- euro p.p. (niet in combinatie met andere acties of aanbiedingen).

stijladvies  voor wie?

*40+? kan die spijkerbroek nog wel?

*voor een professionele presentatie!

Wanneer u uiterlijke verzorging van uw medewerkers van groot belang vindt…werknemers met zelfvertrouwen zijn over het algemeen succesvoller, omdat ze goed in hun vel zitten.

*bent u veel kilo’s kwijt en toe aan een nieuwe garderobe oftewel u bent  slank maar denkt dik.

*heeft u overgewicht?

Na een persoonlijk advies kunt u gericht shoppen, bespaart het vinden van de juiste outfit tijd en geld en heb je altijd wat om aan te trekken!