Coupe en Kleur

 “BLOND”

Koel blond of grijsachtige blondtinten, de do’s en don’ts! We kijken altijd naar de conditie van het haar en de hoofdhuid. Bij twijfel blonderen we niet. Voor de geschikte blondnuance kijken we naar de huidtint en bepalen we of een koele of warme tint beter staat. Thuis onderhoud is echt nodig, gebruik een color care Zilver.

“New Blond” is een fantastisch kleurprodukt die 1-1,5 tint oplicht en daarmee de uitgroei van coupe soleil of folies reduceert. “New Blond”  heeft een inwerktijd van 5 minuten en is mild voor uw haar.

Voor een Ultra Glans op reeds blond haar kunt u kiezen voor Express Toning inwerktijd slechts 5 minuten (niet grijsdekkend).

Blond haar is vaak droog en gevoelig voor factoren van buitenaf zoals chloor en vuil uit de buitenlucht. Laat u adviseren, kies voor een heerlijk masker en shampoo voor Blond haar.

Coupe en Kleur zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De creativiteit van onze stylisten wordt zichtbaar wanneer zij knip- en kleurtechnieken perfect op elkaar afstemmen waardoor zij elkaar versterken. Verschillende stylingcombinaties kunnen zij u demonstreren. U kunt onze metamorfoses bewonderen op facebook.

De nieuwe kleuren van Goldwell zijn binnen. Kleuren waar Elumen aan is toegevoegd! Een volle dekking die zorgt voor een langere houdbaarheid en glans! Zowel top chic kleuren als colorance(spoeling). Blond- en bruintinten, maar ook diverse roodtinten voor prachtige kleurschakeringen.

De prijzen van onze verfbehandelingen zijn vanaf €43,00 en altijd inclusief een serum! Is er meer dan 60 cc verf nodig, dan brengen wij €1,70 per 10 cc extra verf in rekening.

*Een serum verhard de kleurpigmenten en daardoor heeft u langer plezier van uw kleur! 

Folies: 10 folies €20,40

Bij meer dan 10 folies wordt €1,70 per folie in rekening gebracht.

DSC_0194

T-zone verving: ergert u zich aan de uitgroei binnen 4 weken na Uw verving? Kies dan voor €17,85 voor een t-zone behandeling ( Fuente T-zone €25,50). Er wordt 20 cc verf gebruikt en de behandeling is inclusief drogen met mousse.

Fuente verving:

bij een fuente verving krijgt u een hoofdhuidmassage, dit dient u zelf aan te geven bij het maken van uw afspraak. Omdat hier extra tijd voor wordt ingepland.

Hieronder leest u over verschillende folietechnieken!

3 Color Dipping Methoden!! Kies voor de Shine line, Blending of Shoe shine.

Bij Shine linewordt door Color Blocking nuances op een passé duidelijk van elkaar gescheiden. Er ontstaat een duidelijk gedefinieerde lijn.

Bij Blending worden zachte kleurovergangen op een passé bereikt. Transition is de ideale methode om op een passé zachte dimensies te bereiken.

Shoe shine is een dipping methode geschikt voor krulhaar of korte coupes!

Uw haar zit goed als het perfect geknipt is, in een coupe die past bij uw uitstraling en persoonlijkheid.

Voor uw uitstraling is kleur minstens zo belangrijk als coupe. Daarom schenken wij aan het kleuren van het haar diezelfde uitgebreide aandacht als bij het coupe knippen.

Naast coupe knippen zijn er ook vele mogelijkheden om de coupe met het mes te snijden. Het levert bijzondere effecten en enorme voordelen op. Het haar blijft vaak langer goed zitten, is makkelijk te onderhouden en in model te brengen, en de vorm is zachter. Je kunt ook allerlei leuke “trucs” uithalen waarmee je het haar een extra dimensie geeft.

Het is een feit dat klanten met krullend haar vaker moeite hebben een kapper te vinden die hun haar goed kan knippen. Krullend haar valt, reageert en beweegt anders dan steil haar en vereist speciale vaardigheden. In onze salon kunt u terecht bij Marion en Samantha, zij zijn gespecialiseerd in het knippen van krullen. Zo weten wij zeker dat ook klanten met krullen tevreden onze salon verlaten en graag bij hen zullen terugkomen.Voor meer informatie zie “curl sys”.

Belangrijk is dat de haarkleur goed past bij de tint van de huid. Kan het levendiger of frisser? Het is leuk om je eigen “looks”af en toe op te frissen. Daar krijg je energie van!

Wij passen combinatie- en creatieve folietechnieken toe in de salon. Alle technieken zijn binnen een redelijke behandeltijd te realiseren. Natuurlijke,diepe kleuren met veel glans zijn de fashiontrends en daarom veel gevraagd. Door folies in verschillende tinten te combineren creëer je een natuurlijke look. Ook kun je verschillende kleuren combineren voor een diep en speels effect waardoor je de coupe benadrukt en versterkt.

Wij vertalen trends in hairfashion naar draagbare haarmode.

Informeer bij onze stylisten voor het juiste verzorgingsprodukt om langer plezier te hebben van uw kleur!

Ook de jeugd is bij ons van harte welkom!