Kapsalon

Kijk op facebook(ons account is Kieven Haarmode). Bent u nieuwsgierig  naar “de salon voor levensgenieters”,wij heten u van harte welkom!

Kijk bij “nog geen klant” voor een aantrekkelijk aanbod….

De salon is aangepast aan de ontwikkeling en uitbreiding van services die in de afgelopen jaren zijn gerealiseerd. Kies voor een uitgebreidde Wellnessbehandeling!

In de salon hebben wij een verzorgde,ontspannen omgeving gecreeërd, waardoor het beleven van deze behandeling écht genieten wordt. U kunt gebruik maken van onze massage stoelen.

Bent u jarig?is uw email bij ons bekend? Dan krijgt u de Wellness behandeling van ons kado bij knippen/finish of knippen/föhnen!!!

Onze waszetels zijn voorzien van rugmassage. Door middel van een druk op de knop gaan uw benen omhoog en kunt u de rugmassage zelf starten/stoppen.

Onze stylisten werken met  produkten van Goldwell, Mediceuticals en Fuente.

Onze salon heeft 14 ruime kapplaatsen beneden en 4 kapplaatsen boven. Een grote werkvloer biedt de klant privacy en rust. Op de eerste etage wordt tevens hulp geboden bij de aanschaf van een pruik/haarwerk. In de salon kunt u naar boven via de trap.

Wilt u uw haar doneren aan de stichting haarwensen, dan kunt u voor dit doel een afspraak maken met één van onze medewerkers. Wij knippen u dan gratis. Meer informatie vindt u op www.stichtinghaarwensen.nl of kijk op Facebook wie u voor gingen!

 

  • U kunt eenvoudig online een afspraak maken (via 1kapper.nl) klik hier om een afspraak te maken.
  • Routebeschrijving. Ga naar Google Maps
  • OV-halte op loopafstand, lijn 33