Haarwerksalon in een nieuw jasje

Verbouwing 1e etage

Eind november 2018 is de verbouwing op de 1e etage afgerond. Onze haarwerksalon kreeg een nieuw jasje. Het is een grote moderne ruimte geworden die rust uitstraalt en waar privacy wordt gewaarborgd. Deze ruimte wordt gebruikt om mensen te ontvangen en te informeren over een haarwerk en waar de nieuwe pruik wordt gepast. Hier wordt het intakegesprek gevoerd en vinden de vervolgbezoeken plaats. Alle informatie hierover wordt uitgebreid uitgelegd op de website www.kievenhaarmode.nl

Wij kunnen u diverse haarwerken tonen en ook kunt u bij ons terecht voor een mutsje.

Begeleiding door Rob en Letty

U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken. U wordt dan geholpen door Rob of Letty. Wij hebben veel ervaring. Het is ook mogelijk om een afspraak bij Letty te maken voor het repareren van een lacefront, het bijknopen, aanbrengen van permanente krul in een synthetisch haarwerk of het op maat maken van een haarwerk.

U kunt altijd snel geholpen worden en wij dragen zorg voor snelle levering. Thuisbezoek of in het ziekenhuis is ook mogelijk in overleg.

Zonder of met een kleine eigen bijdrage

U heeft een verwijzing van de huisarts nodig. Met deze verwijzing wordt uw haarwerk volledig vergoedt of u betaald een kleine eigen bijdrage.

Certificering

Wij zijn reeds vele jaren een gecertificeerd haarwerksalon. Omdat Rob en Letty naast haarwerker ook kapper zijn, kunnen zij indien nodig de pruik nog meer personaliseren. Dit kan betekenen dat afhankelijk van de gezichtsvorm, de pruik iets wordt bijgeknipt.

Verzorgingsprodukten

Rob en Letty zullen u informeren hoe u thuis uw haarwerk het beste kan verzorgen.

Vragen?

Neem gerust kontakt met ons op wanneer u vragen heeft, wij zijn 6 dagen per week geopend en ook op donderdagavond en vrijdagavond tot 21.00 uur.

U kunt de salon bereiken op 079 – 3 16 37 37