Werk & opleiding

Kieven Haarmode is een opleidingsbedrijf.

Dit betekent dat wekelijks trainingsavonden plaats vinden om de junior hairstylisten te scholen. Deze trainingen worden gegeven door een van onze opleiders.

Kijk op Facebook daar ziet u onze stylisten aan het werk!

Wij focussen op technieken en vaardigheden waar de moderne consument om vraagt en waar je direct iets aan hebt in de salon. Je wordt getraind op verschillende basistechnieken: het knippen van één lengte,het knippen van lagen, gegradueerde coupes, basistechnieken voor het knippen van heren, föhnen en styling, lang haar, opsteken en kleurtechnieken.

Behalve de vaktechnische aspecten, zijn service en communicatie twee zeer belangrijke elementen voor het creëren van een goed kapsel en het behouden van een klant. In de begeleiding van de junioren wordt hier dus ook aandacht aan besteed. Verder komen advisering en verkoop eveneens aan bod.

Doordat de coach de juiste vragen stelt willen wij de junioren prikkelen om in actie te komen, met als doel het vergroten van het bewustzijn en het verantwoordelijkheidsgevoel van de junior stylist.

Onze teamleden volgen met grote regelmaat trainingen om hun creativiteit verder te ontwikkelen.

Heb je belangstelling voor het kappersvak dan kun je een brief schrijven t.a.v. dhr. Rob Kieven, mailen kan ook op info@kievenhaarmode.nl.

Voordat je definitief bij ons aan de slag gaat zullen wij je de mogelijkheid bieden om nader kennis te maken met de salon en ons team, door je uit te nodigen op een trainingsavond en door het meedraaien op de werkvloer. Wij hebben reeds jarenlang ervaring met junioren van diverse opleidingen en iede