Een haarwerk/pruik kiezen is een zorgvuldig proces.

Samen tot een goede keuze komen, hoe gaat dat?

Waar mensen bang of onzeker over zijn is; is de pasvorm goed, staat het mij wel, ziet het er niet uit als een pruik enz.

Samen tot een goede keuze komen, daar ligt onze kracht. Hier maken wij het verschil. Dat heeft o.a. te maken met het feit dat wij naast haarwerkleverancier ook kapper zijn.

Uitleg voor het passen van een haarwerk:

Ik geef altijd de volgende uitleg voor het passen van een haarwerk, mijn ervaring is dat je snel ziet wat niet goed is! Wat goed MOET zijn is de kleur, de textuur en de stijl (natuurlijke uitstraling). Deze 3 moeten kloppen. Als 1 ervan niet klopt is het een pruik. Er is dan harmonie met de struktuur van de huid., gezichtsvorm en persoonlijkheid.

Het is fijn om meerdere pruiken te gebruiken tijdens het passen, omdat u gaat zien waarom de een goed is en de ander niet. Dit heeft dus met bovenstaande punten te maken (kleur,textuur,stijl). Wanneer we dit (nog) niet zien dan is er maar 1 conclusie, dat het nog niet goed is en we dus verder zullen gaan zoeken.

Een haarwerk aanschaffen is een proces dat tijd kost

Door onze werkwijze heeft u de zekerheid dat we uiteindelijk tot een zorgvuldige keuze komen. De ervaring leert dat dit proces tijd kost. Ik merk dat mensen opgelucht zijn en vertrouwen hebben wanneer ze geholpen zijn bij hun keuze. Omdat ik vaak de mensen na deze moeilijke tijd terug zie in de salon, weet ik dat onze manier van werken goed is.

Naast haarwerkleverancier zijn we ook kapper

Als je in de kapsalon komt ben je niet tevreden wanneer je hetzelfde weggaat als waarmee je bent binnen gekomen. Bij een haarwerk hebben mensen in eerste instantie de wens om precies hetzelfde weg te gaan als waarmee ze zijn binnen gekomen. omdat we naast haarwerkleverancier ook kapper zijn, zijn we gewend om te kijken op welke punten er wat te winnen valt. En dan bedoelen we kleur,stijl en textuur!

Rob en Letty hebben veel ervaring in dit vak

Samen met mijn collega Letty bieden wij beiden al 19 jaar hulp bij de aanschaf van een haarwerk/pruik. Zonodig bezoeken we ook mensen thuis of in het ziekenhuis. Onlangs heeft Letty de volgende trainingen gevolgd op gebied van haarwerk; haren knopen, repareren lacefront, stylen synthetisch haarwerk en het op maat maken van confectie haarwerk.

Kieven Haarmode bestaat 51 jaar en is een familiebedrijf, Jan Kieven was eigenaar en sinds 1967 kapper en haarwerkleverancier in Zoetermeer. Ik heb het bedrijf in 1992 van mijn vader overgenomen.

Geheel vrijblijvend een afspraak maken

Op onze site www.kievenhaarmode.nl kunt u nog meer lezen over onze werkwijze bij de aanschaf van een haarwerk/pruik. Indien u wenst kunnen wij geheel vrijblijvend een afspraak inplannen van 60 minuten. Voor vergoeding van de zorgverzekeraar heeft u een verwijsbrief nodig van de huisarts.