Demi

Ik heb mijn 4 jarige BBL opleiding afgerond. Hierna heb ik de Curl sys opleiding gevolgd. Dit is een prachtige specialisatie binnen mijn vakgebied. Als ik zie hoe blij klanten de deur uitgaan geeft mij dat voldoening! Binnen ons team zijn er meerdere collega’s die deze techniek beheersen. Daardoor kunt u de hele week bij ons terecht voor deze behandeling(de maandag is hierop een uitzondering). Ook op de donderdagavond en de vrijdagavond tot 21.00 uur!

Ook wanneer u weinig krul of beweging heeft in het haar kan deze techniek iets voor u betekenen. Ik geef u graag advies, u kunt gratis en geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een adviesgesprek(15 minuten). Onze ervaring leert dat klanten zo tevreden zijn dat zij hun volgende knipbehandeling langer kunnen uitstellen! Ik heb regelmatig klanten die graag iets verder rijden, en dus van buiten Zoetermeer komen voor de Curl sys techniek. Dat zegt toch wel wat!

Regelmatig posten wij foto’s van ‘voor en na’ op FB en Instagram. Komt u binnenkort bij mij langs?

Wat ik verder heel leuk vind om te doen zijn foliewerkzaamheden en balayages. Met aandacht voor de kwaliteit van uw haar! Ik kan gebruik maken van een app waardoor ik mijn kennis altijd kan toetsen.

Heb ik uw interesse gewekt en bent u nog geen klant? Dan vertel ik u graag dat u gebruik kunt maken van de Kieven Haarmode kennismakingsbon of wanneer u al klant bent van onze Vriendinnenbon!