Bruids/feestkapsels

Uw bruidskapsel

Een bruidskapsel kiezen? Dan ga je niet over 1nacht ijs. Het moet de hele dag goed blijven zitten, bij jouw gezicht passen en niet te geforceerd zijn.
En kies je wel of niet voor een haarjuweel? Soms kan dit een prachtige combinatie vormen met je bruidskapsel en zo de aandacht trekken. Ook kunnen haarkammen subtiel of opvallend, ervoor zorgen dat het kapsel altijd goed blijft zitten.

Marijke en Samantha zijn de specialist op dit gebied en adviseren u graag! Behalve het opsteken van het haar, behoort een verf- en/of foliebehandeling natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Ook kan het plaatsen van extensions een geweldig resultaat geven!

Werkwijze

U kunt geheel vrijblijvend en kosteloos u laten adviseren ( 30 minuten) door Marijke of Samantha. U kunt tijdens dit gesprek uw wensen kenbaar maken, zodat een prijsindicatie kan worden gegeven.

Een proefkapsel maken is de volgende stap. De kosten voor een proefkapsel zijn €15,- per 15 minuten.

Het maken van uw bruidskapsel op de trouwdag, kan in de salon of op een locatie in Zoetermeer. Op locatie wordt €30,- extra in rekening gebracht.

Wij adviseren u om tijdig de trouwdata en tijd bij ons vast te laten leggen. Ook de bruidegom en verdere familie van bruid en bruidegom helpen wij graag! Wij zijn 6 dagen per week geopend!

(klik op de afbeelding(en) om te vergroten)
(klik op de afbeelding(en) om te vergroten)